Lash extend – Het nummer 1 merk in wimperextensions

Bij Beauty Praktijk Beauty Perfection bent u aan het goede adres als u kwalitatief goede wimperextensions wilt dragen. Indien u voor het eerst in de salon komt zal er een kort intakegesprek plaatsvinden. U maakt kennis met de wimperstyliste (eigenaresse Fleur van Straaten), bespreekt uw wensen en uiteraard wordt er naar uw natuurlijke wimpers gekeken wat de mogelijkheden zijn.

Er zijn diverse merken wimperextensions, wij werken uitsluitend met het nr. 1 merk Lash extend. De wimpers zijn zachter en flexibeler dan andere synthetische wimpers. Speciaal aan deze wimperextensions is dat deze zijn afgewerkt met een zijde coating, hierdoor zijn de wimpers intens zwart en is mascara overbodig.

Met de nieuwste techniek, one-by-one, worden de wimperextensions haartje-voor-haartje bevestigd op uw natuurlijke wimpers. Door deze techniek zijn de wimperextensions nauwelijks van echt te onderscheiden en zorgen voor een natuurlijke oogopslag. De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale wimperextensionlijm (zonder formaldehyde), die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimpers. De wimperextensions zijn zo ontwikkeld dat deze niet te onderscheiden zijn van de natuurlijke wimperharen: ze hebben een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals de natuurlijke wimperhaar.

Refill – oftewel opvulbehandeling
De wimperextensions blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. Deze periode hangt af van de cyclus van de natuurlijke wimpers en de verzorging van de klant. De groeicyclus van de natuurlijke wimpers is ongeveer 3 tot 6 weken. Het is raadzaam om tussen de 2 en 4 weken een opvul behandeling te doen. Tijdens een opvul behandeling worden de losse wimperextensions verwijderd en nieuwe wimperextensions geplaatst op de vrije wimperharen.

Voordelen van Lash extend wimperextensions

• Natuurlijke oogopslag
• Mooie, volle en lange wimpers zonder gebruik van mascara
• Van naturel tot glamour look mogelijk
• Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
• Lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen
• Praktisch gewichtloos, u voelt de wimperextensions niet
• Met deze wimperextensions kunt u zwemmen, douchen, sauna, etc.
• Geen tranende ogen meer door uitloop van mascara
• De deur uitgaan zonder make-up scheelt u een hoop tijd

De gemiddelde behandelingsduur van een nieuwe set wimperextensions is 90 – 120 minuten.
Een opvulbehandeling duurt gemiddeld 45 – 60 minuten.
Indien u uw wimperextensions wilt laten verwijderen, doe dit dan nooit zelf, maar altijd door een ervaren wimperstyliste.


Onderstaande aftercare producten en nog meer zijn te koop in de salon.
Verzorg uw wimperextensions goed, zodat u er langer plezier van heeft.