STORY OF BERGMAN BEAUTY CARE

Bergman Beauty Care biedt effectieve huidverzorging die voor 100% afkomstig is van Nederlandse bodem. De vertaling van de medische expertise van de specialisten van Bergman Clinics naar resultaatgerichte cosmeceuticals is de belangrijkste kernwaarde van Bergman Beauty Care.

Door de uitzonderlijke resultaten is Bergman Beauty Care inmiddels uitgegroeid tot een compleet assortiment voor het samenstellen van een doeltreffend dagelijks verzorgingsprogamma. Het assortiment bestaat uit vier productlijnen: Clinics@home, Cleansing care, Skin care en Body care.

Het doel – uw optimale huidconditie
Het doel van Beauty Care is het bereiken van een optimale huidconditie met een stralende en jeugdige uitstraling. Bergman Beauty Care is het enige merk dat kwalitatief hoogstaand Beta Glucan in haar producten gebruikt, aangevuld met hoogwaardige actieve ingrediënten. De Bergman Beauty Care formules zorgen voor de ideale vocht,- voeding- en energiebalans in de huid.

Verzorging met Bergman Beauty care betekent betaalbare luxe met een zichtbaar resultaat.

 Bergman en Beta Glucan
Hét key-ingrediënt.

Beta Glucan is hét key-ingrediënt van alle Bergman-producten en staat bekend om de herstellende eigenschappen. Alleen de meest effectieve moleculen worden gebruikt om de huidcellen te activeren.

De resultaten van Beta Glucan:
- Ondersteunt het natuurlijk herstelproces van de huid
- Helpt het verouderingsproces van de huid te vertragen
- Helpt het vochtgehalte te behouden

De Bergman-formules zijn een combinatie van Beta Glucan met aanvullende hoogwaardige, actieve ingrediënten. De zijdezachte texturen bieden celvernieuwende voordelen om huidveroudering te vertragen, de huid te beschermen tegen interne en externe factoren en te zorgen voor een optimale huidconditie.

Resultaten van Bergman Beauty care:
Zichtbaar verschil – optimale huidconditie

‘Van een gemiddelde huidconditie naar een onberispelijk stralende huid met een jeugdige uitstraling’.

Voor meer informatie over Bergman Beauty Care kunt u terecht op www.bergmanbeautycare.nl